Januar 2017: Hurra! Alfely er blevet 5 år. Dagen blev fejret med flag, sang og fødselsdagsboller.

Juni 2016: Lene André starter som ny leder i Alfely

Maj 2014: Vi holder majfest og en omfattende arbejdsdag. Vi får styr på de allersidste formaliteter og har nu “niveaufri adgang” til huset. Vi får lyddæmpet stuen, sat gardiner og opslagstavler op, så lydniveauet nu er helt efter forskrifterne. Samtidig ordner vi haven, flækker brænde, trækker mælkebøtter op, river græsset så det bedre kan få luft, kører sten ind til vores urtehaver og selvfølgelig danser om majstangen og spiser bålbrød og kage og drikker saft og kaffe.

April 2014: Vi siger farvel til vores første udklækkede skolebarn, som skal starte i SFO. Til sommer ‘dimitterer’ de næste fire skolebørn. Ved generalforsamlingen d. 7 april stiller bestyrelsen og ledelsen til forslag at Alfely bliver en “Rudolf Steiner-inspireret skovbørnehave”. Dette efter længere tids ønske fra børnehavens personale, forældre og bestyrelse om at kunne tage flere facetter af de mange spændende pædagogikker ind i vores børnehave, såsom Marte meo, en udvidet mulighed for mangfoldige tegne/male-teknikker samt “heltetræning”.

Marts 2014: Vi arbejder på højtryk på at forberede haven til foråret og til “Store Plantedag” d. 20. marts, hvor Matas MiljøFonden kommer. De har sponsoreret planter og buske til vores have. Githa fastansættes nu som leder.

Januar 2014: Githa Christensen konstitueres som leder i Alfely.

December 2013: Vi arbejder instenst på at få julehyggen på sit højeste inden vinterens store fest “adventsspiralen”.

Oktober 2013: Da flere af de siddende bestyrelsesmedlemmer har kommende skolebørn, vælges en håndfuld nye bestyrelsesmedlemmer, så de kan nå at få en periode med overlap af ‘gamle’ forældre med hele børnehavens historik i baghånden, inden de holder til sommer. Den nye bestyrelse konstituerer sig bla. med Emmeline som bestyrelsesformand. Hun har en stor bunke erfaring som bestyrelsesformand i AIF Gymnastik, og den nyder Alfely godt af. Vi får også en brandmand i bestyrelsen, så nu har vi også holdt en toptjekket og professionel brandøvelse med børn og personale.

Juni 2013: Børnetallet vokser støt og roligt og vi får kommunalbestyrelsens velsignelse til at oprette en småbørngruppe til de forventningsfulde forældres børn, som er under 2 år og 10 måneder.

Maj 2013: Den store festdag oprinder og vi holder kombineret housewarming, majfest og 1 års fødselsdag med et stort åbent hus-arrangement med alt hvad der hører til. I tiden op til dagen har forældre og personale trimmet have og hus og vi har nu både bla. køkkenhave, labyrint og bakker med Bukke Bruse-bro.

April 2013: Huset er færdigt! Sådan. Det føles bare som en drøm, og vi tager mudderstøvlerne af og indtager forsigtigt huset. Vi bygger garderobe, sætter ting op på væggene og nyder de luksuriøse forhold – især på det store og rummelige badeværelset.

Februar 2013: Håndværkerne er godt i gang og vi kigger på at byggeriet skrider frem.

Januar 2013: Hurra! Vi er blevet 1 år!

November 2012: Så blev vi færdige og har nu taget vores store, flotte sandkasse i brug. Vi venter dog stadig på at de sidste seks stykker robiniestammer skal finde vej til Danmark og Alfely.

22. oktober 2012: Byggeriet er i gang og huset er hegnet ind. Vi har fået en stor fin arbejsmandsskurvogn at gå ind i mens byggeriet står på.

8. oktober 2012: Bestyrelsen takker ja til tilbud fra Saniblik Totalentreprise om renovering af huset i samarbejde med Naturstyrelsen.

Maj 2012: Bestyrelsen beslutter at renovere vores hus.

24. januar 2012: Dejlig artikel i Albertslund posten – Fantasi og frisk luft

4. januar 2012: Seks små alfer startede i dag d. 4 januar 2012. Vi fejrede børnehavens 0 års fødselsdag i vores nye samertelt med flag, fødselsdagssang og eventyret om Fluen Brumleben og spiste for første gang madpakker sammen. Vi sad tæt sammen på fåreskind og uldtæpper i det opvarmede hyggelige telt og var spændte på vores nye kammerater og hvad fremtiden måtte bringe af oplevelser.Efter nogle dage var børnene alene i børnehave og forældrene kunne igen gå på arbejde.

2. januar 2012: Samerteltet bliver slået op.

29. november 2011: Generalforsamling, indskrivning af de første børn, nye bestyrelser børnehave & støtteforeningen.

28. juni 2011: Kommunalbestyrelsen i Albertslund godkendte vores ansøgning. (Link til Kommunalbestyrelsen/28-06-2011 Referat)

15. juni 2011: Børne og Undervisningsudvalget godkendte vores ansøgning om oprettelse af en privatinstitution og indstillede os til godkendelse af kommunalbestyrelsen. (Link til Børne- og Undervisningsudvalget/15-06-2011 Referat)

28. marts 2011: Byggetilladelse fra Miljø og teknikforvaltningen til at udføre de foreslåede ombygninger og til anvendelse af huset til børneinstitution.

29. november 2010: Stiftende generalforsamling for børnehavens bestyrelse og støtteforeningen for børnehaven.

10 november 2010: Artikel i Folkebladet: Ny privat steiner børnehave i vestskoven

1. oktober 2010: Overtog driften af huset, herunder pasning af haven og opvarmning af huset.

Juni 2010: Underskrev lejekontrakt med Skov og Naturstyrelsen vedr. lejemålet af Gl.Landevej 22, 2620 Albertslund.