For optagelse i børnehaven skal barnet være 2 år og 6 måneder. Vi har fire småbørns pladser til børn fra 2 år og 6 måneder. Kontakt os om nærmere information herom.

Vi vil være opmærksomme på, at de nye børn der starter får en tryg opstart. Vi vil være ekstra opmærksomme og tage hånd om de nye børn, indtil de er faldet godt til. Når barnet starter i børnehaven bliver barnet og familien tilknyttet en kontaktperson, der har det primære ansvar for barnets trivsel, udvikling og behov i starten. Dette særlige forhold ophører og bliver et fælles ansvar for børnehavens personale, når kontaktpersonen vurderer, at barnet er blevet tryg ved børnehavens børn og personale.

Faldskaerm

Vi anbefaler, at forældrene er med i den tid, det tager for barnet at blive indkørt i børnehaven. Der vil dagligt være dialog mellem forældre og personale. Forældrene skal føle sig trygge ved at aflevere deres barn, derfor er vi opmærksomme på at fortælle forældrene om, hvordan dagen er gået.

Forældrene inviteres til en samtale om barnet kort efter at det er startet og efter ca. 3-4 måneder vil vi have en opfølgende samtale om, hvordan det går med barnet i børnehaven. På forældremøder vil vi blandt andet tale om, hvad der sker i børnenes hverdag, hvilken børne gruppe vi har. Ved forældre samtaler vil det være mere individuelle ting, der bliver talt om. Forældrene har altid mulighed for at få et møde med os.

EfteraarRegntoej2014